Hoe geef ik mijn badkamer karakter?

Hoe geef ik mijn badkamer karakter?

We willen allemaal een nette, schone en mooie badkamer. Ondanks de vele moeite die we steken in het poetsen van de tegels en het sanitair lukt het maar niet om de badkamer echt gezellig te maken. Hoe geef ik mijn badkamer karakter?

Badkamer decor

Decoraties doen het goed in elke ruimte. De meeste mensen denken niet gelijk aan de badkamer wanneer ze een leuk plantje of decor item in de winkel zien staan, maar weet je dat ook deze ruimte kan profiteren van een aantal leuke accessoires? In principe kan je alles in de badkamer plaatsen, als het maar tegen vocht kan. Houten items zou ik bijvoorbeeld lekker in de woonkamer laten staan in verband met het krimpen en uitzetten, maar een voorwerp van glas, plastic of metaal kan prima in de badkamer ten toon worden gesteld. Een mooi canvas tegen de muur maakt het helemaal af.

Groen karakter in de badkamer

Mijn persoonlijke favoriet is planten in de badkamer. En even tussen jou en mij – ze hoeven niet eens echt te zijn. Neppe plantjes staan net zo mooi en blijven staan tot jij ze zelf beu bent. Ik ben zelf fan van groene hangplantjes die langs de badkamer kast naar beneden hangen, maar een kleurrijk bosje bloemen boven de wastafel of langs de rand van de badkuip geeft de badkamer ook veel karakter!

Rustgevende ambiance

We nemen meestal vluchtige douches, maar eigenlijk hoort een douche (of beter nog: een bad!) een moment te zijn waarop je je lichaam even helemaal tot rust laat komen. Om een rustgevende ambiance te creëren kan je een aantal kaarsen verspreiden door de ruimte en deze aansteken wanneer je in bad gaat. Ideaal als je de ruimte kan verduisteren en even kan ontspannen in een donkere omgeving in het warme water en het licht van de kaarsen.

Hoe geef jij jouw badkamer karakter?

Liefs,
Denise

Volg:
Denise
Denise

Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die gedachten omzet in digitale woorden. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.