Contact

Cocolime is een woonblog waarop content gedeeld wordt gerelateerd aan wonen, interieur, opruimen en bewust leven. Dit is ontstaan uit een passie voor het onderwerp en uitgegroeid tot een erg leuke hobby en parttime baan. Ik sta daarom altijd open voor leuke samenwerkingen die relevant zijn voor mijn publiek.

Om met mij in contact te komen kan je een e-mail sturen naar info@cocolime.nl.

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in de vorm van een volledig blog artikel wat gericht is op een bepaald product of een dienst. Zo’n betaalde productreview is een vorm van adverteren en daarom vindt hier een vergoeding in de vorm van geld voor plaats. Ik schrijf alleen advertorials over producten en diensten die aansluiten bij de doelgroep van Cocolime en waar ik persoonlijk achter sta. Een advertorial wordt altijd op alle social media kanalen gepromoot.

Gastblog

Heb jij een interessant of inspirerend verhaal wat je graag zou willen delen op Cocolime? Valt het binnen de categorie wonen, interieur, opruimen of bewust leven? In dat geval kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn om een gastblog te plaatsen. Dit mag zowel anoniem als met vermelding van jouw naam en indien gewenst natuurlijk een do-follow link naar jouw blog, website of webshop.

Daarnaast schrijf ik ook graag gastblogs voor andere blogs, website en webshops. Het enige wat ik hiervoor in ruil vraag is een do-follow link naar Cocolime in het artikel. Zo kan jij gratis kwaliteit content plaatsen zonder er tijd aan kwijt te zijn!

Linkruil

Ben jij op zoek naar een blog waarmee je een linkruil kan doen, of werk jij voor een online marketingbureau en zoek je een platform om een link voor jouw klant op te plaatsen? Wellicht is Cocolime de plek doe je zoekt! Ik sta open voor ABC-linkruil met met andere blogs die over wonen schrijven.

Linkplaatsing

Wil jij een link plaatsen in een bestaand artikel op Cocolime of in een compleet nieuw artikel, maar heb je zelf geen platform om terug te linken? Dan is een linkplaatsing tegen een vergoeding een mogelijkheid. Door het plaatsen van een link op dit blog werk je aan de offpage SEO van jouw website (of die van de klant) en vergroot je jouw waarde en vindbaarheid.

Interesse in één van de bovenstaande samenwerkingen, of iets compleet nieuws? Stuur me een e-mail en ik bespreek graag de mogelijkheden met je door!