Kerstboom in november, is dat vreemd?

Kerstboom in november, is dat vreemd?

“De kerstboom zetten in november? Nee, dat is toch veel te vroeg! Wij wachten op de Sint.” Die uitspraak heb ik vaak gehoord de laatste paar weken. Maar weet je wat? I don’t care! Ik geniet intens van kerstsferen en ik gun mezelf dat plezier in november al!

Kerstboom in november is niet vreemd

Dit is voor mij het eerste jaar dat ik kerstmis vier in ons eigen huis. We hebben dit huis inmiddels 2,5 jaar, dus het zou eigenlijk de derde kerst moeten zijn. Echter aangezien ik de vorige twee winters in het buitenland woonde wordt dit officieel mijn eerste december hier! We hebben een aantal weken geleden al flink kerstinkopen gedaan, maar eerlijk gezegd zijn we er nog lang niet. Alles wat we hebben staat in ieder geval al te schitteren! Dus nee, een kerstboom in november vind ik helemaal niet vreemd!

Kerstboom zetten in november

Kerst van november tot en met januari

Laten we eerlijk zijn, kerstdecoraties zijn niet goedkoop. Zeker niet als je een heel huis wil versieren. Daarom vind ik het wel zo fijn als je er lang van kan genieten. Van begin november tot en met begin januari vind ik de perfecte duur. Wat zijn nou twee maanden op een heel jaar?

Staat bij jou de kerstboom al in november, of wacht je liever tot december?

Liefs,
Denise

Volg:
Denise
Denise

Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die gedachten omzet in digitale woorden. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.