Onmisbare kantoorartikelen

Onmisbare kantoorartikelen

Of je nou een kantoor aan huis hebt of elke dag op en neer naar je werk gaat, een werkplaats is in de meeste gevallen voorzien van de juiste voorwerpen en accessoires. In deze lijst van onmisbare kantoorartikelen vindt je wellicht nog wat ideeën die bruikbaar zijn voor jouw werkruimte!

Welke onmisbare kantoorartikelen mis jij nog?

Digitale pen

Een digitale pen is echt niet alleen voor de creatieveling die op de computer wil tekenen. Zo’n pennetje is ook een uitstekende vervanger voor een muis. Vooral mensen die gauw last hebben van hun hand of arm na het te lang gebruiken van een muis kunnen profiteren van zo’n tekentablet. Het is ergonomischer, unieker en zodra je eraan gewend bent ook nog eens vele malen sneller en handiger in gebruik! Ik zal altijd de tekentablets van Wacom blijven aanraden, want dat merk heeft mij nog nooit teleurgesteld!

Fijne muismat

Ja ja, ik zei net nog hoe fijn het is om een tekentablet te gebruiken. Maar ondanks mijn lofspraak weet ik zeker dat sommigen gewoon niet zitten te wachten op zo’n pennetje. In zo’n geval is het belangrijk om een goede muismat aan te schaffen. Het liefst eentje die ondersteuning heeft aan de pols, waardoor de muis iets economischer is in gebruik. En een muismat in een leuk kleurtje of printje waar jij vrolijk van wordt is natuurlijk ook altijd een aanrader.

Monitor standaard

We weten allemaal dat het niet heel fijn is om heel de dag naar een scherm te staren. Je krijgt er een stijve nek van en kan er op een gegeven moment zelfs blijvende klachten aan overhouden. Sommigen vinden het fijn om de monitor van de computer op een standaard te zetten. Zo kan je het scherm hoger plaatsen waardoor jij je nek in een meer neutrale positie kan houden en zo de klachten kan voorkomen of verminderen.

Pennenbak

Een pennenbak lijkt vanzelfsprekend, maar je staat ervan versteld als je eens rondkijkt hoe veel mensen losse pennen op hun bureau hebben liggen. Een simpel pennenbakje zorgt ervoor dat je werkplek er georganiseerd uit ziet en alles bij elkaar binnen handbereik ligt.

Vrolijke schrijfwaren

Schrijfwaren en andere kantoorartikelen hoeven niet stijf en saai te zijn. In tegendeel zelfs! Als je spullen  om je heen hebt waar je vrolijk van wordt dan heeft dat een enorm effect op je humeur en productiviteit! Ik vind het daarom belangrijk om bureauartikelen en schrijfwaren in leuke kleuren en prints te kiezen. Mijn favoriete winkel hiervoor is Typo. Zij hebben alle benodigdheden, van notitieboekjes en agenda’s tot bureauaccessoires en schrijfwaren. En laten we niet beginnen over die te leuke mokken die ongetwijfeld grappige reacties zullen uitlokken bij je collega’s.

Wat vind jij een onmisbaar kantoorartikel op jouw werkplek?

Volg:
Denise
Denise

Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die gedachten omzet in digitale woorden. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.