Keuken

Keuken blog

In deze categorie vind je alle blogartikelen gerelateerd zijn aan de keuken, van de indeling en het onderhoud tot het gezellig maken van de ruimte zodat je met plezier maaltijden kan bereiden. Iedereen spendeert immers veel tijd in de keuken tijdens het koken, bakken, afwassen of het plunderen van de koelkast. Daarom vind ik het fijn om deze ruimte opgeruimd en georganiseerd te houden.

Ben je op zoek naar inspiratie voor het indelen of aankleden van een keuken? Of heb je een druk leven waarin je vrijwel geen tijd kan vinden om alles georganiseerd te houden? Dan kunnen mijn tips, lifehacks en inspiratie jou wellicht verder helpen. Ik schrijf over het handig indelen van de spullen in de lades en kastjes, het leeg houden van het aanrecht, het bewust vullen van de koelkast en mijn persoonlijke favoriet: het aankleden en gezellig maken van de keuken.

Keuken blog

Hoe organiseer je de keuken?

Hoe organiseer je de keuken?

We spenderen dagelijks veel tijd in de keuken. De een wat meer dan de ander, maar we komen er allemaal (op zijn minst om de koelkast te plunderen!). Het is daarom fijn om deze ruimte…

Bekijk bericht