Over mij

Een blog over wonenEven voorstellen..

Het fijne aan blogs is dat ze in de meeste gevallen erg persoonlijk zijn. Je kent de persoon die erachter zit. Of je hebt in ieder geval het gevoel dat je deze kent. Je vormt een band met de bloggers die je volgt. Daarom wil ik me even voorstellen, zodat je ook weer op de hoogte bent van het gezicht wat achter Cocolime.nl zit! Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die graag gedachten in digitale woorden omzet en deze aanvult met foto’s. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends. Ik vind het immers belangrijk om mijn woonomgeving te veranderen en te vernieuwen. Thuis is een plek waar ik veel tijd doorbreng en daarom wil ik hier veel positieve energie uit kunnen halen.

Een blog over wonen

Cocolime.nl focust daarom voornamelijk op wonen, interieur en activiteiten die je thuis kan doen. Het heeft even geduurd voordat ik eindelijk een niche vond waar ik mezelf helemaal in thuis kan vinden, maar hier zijn we dan! Ik doe mijn best om jullie te voorzien van de leukste woontrends, inspiratie en andere relevante onderwerpen.

Heb jij interesse in het uitvoeren van een samenwerking, productreview, gastblog of linkruil gerelateerd aan wonen, interieur of andere relevante lifestyle trends? Neem dan contact met mij op!