Interieurtrend 2019: Wereldkaart decoratie voor aan de muur

Interieurtrend 2019: Wereldkaart decoratie voor aan de muur

Als ik denk aan dingen die mij een volmaakt gevoel geven – een gevoel alsof ik echt iets bereikt heb – dan denk ik aan verre reizen. Ik heb al zo veel dingen in mijn leven die me gelukkig maken, maar één van de grootste doelen die ik wil bereiken om mezelf ‘succesvol’ te voelen is het bezoeken van verre landen. Maar ik blijf even realistisch: dit ligt nog in de verre toekomst. Dus voor nu neem ik genoegen met een mooie wereldkaart decoratie voor aan de muur, wat ook nog eens een populaire interieurtrend is voor 2019! Twee vliegen in één klap!

Wereldkaart decoratie

Ik mocht een wereldkaart naar keuze uitzoeken en ik moet toegeven: bij het zien van al die prachtige ontwerpen werd ik stiekem toch wel hebberig! Het is niet makkelijk om één favoriet te kiezen uit meer dan 90 ontwerpen. Toch viel mijn oog al gauw op dit mooie exemplaar. Als ik goud zie ben ik al snel fan. Combineer het met een marmer print en ik ben verkocht. Uiteindelijk was de keuze dus snel gemaakt.

Wereldkaart op aluminium

Wereldkaart op aluminium

Voor mijn eigen wereldkaart koos ik voor een foto op aluminium. Vooraf wist ik eigenlijk niet hoe ik dit precies voor me moest zien, aangezien ik natuurlijk vaak foto’s op canvas, hout of posters heb gezien, maar nog nooit op aluminium. Spannend, dus! Gelukkig werd ik positief verrast toen ik de wereldkaart uitpakte. Het aluminium is heel dun en licht en heeft een mooie matte finish. De foto zelf is haarscherp op de aluminiumplaat geprint, waardoor de wanddecoratie een luxe uitstraling heeft.

Interieurtrend 2019 wereldkaart

Ben je enthousiast geworden over deze wereldkaarten voor op de muur? Dan wil ik wel één tip meegeven: bestel een ophangsysteem mee! Ik was er zelf niet van op de hoogte dat je dit er apart bij moet kopen. Had ik natuurlijk even wat beter moeten lezen, maar ik ging er eigenlijk gewoon vanuit dat het er standaard bij zou zitten. Maar ach, ik was eigenlijk toch van plan om mijn wereldkaart tegen de muur aan te laten leunen, dus in dit geval maakt het gelukkig niet uit. Maar mocht jij hem liever op willen hangen, dan heb je dat ophangsysteem natuurlijk wel nodig. Niet vergeten dus!

Wat vind jij van deze interieurtrend voor 2019? Heb jij ook een decoratieve wereldkaart in huis?

Liefs,
Denise

Volg:
Denise
Denise

Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die gedachten omzet in digitale woorden. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.