Yankee Candle: Red Apple Wreath

Yankee Candle: Red Apple Wreath

Red Apple Wreath is een van de festive scents, ofwel feestelijke geuren, van Yankee. Aangezien ik altijd hoge verwachtingen heb van dit merk, besloot ik deze kerst geurkaars eens uit te proberen.

Geurkaars van Yankee

Een lekkere geur in huis doet veel met de sfeer. Wierrook, geurstokjes en interieursprays zijn allemaal fijne manieren om het huis lekker te laten ruiken, maar mijn persoonlijke favoriet is de geurkaars. Niet alleen omdat het rustgevende sfeermakers zijn wanneer ze vredig staan te branden, maar vooral omdat je zelf de controle hebt over de momenten waarop de geur afgegeven dient te worden. The control freak in me approves. Ik ben ook dol op geurstokjes, maar aangezien deze 24/7 geur afstoten zijn ze naar mijn gevoel zo snel weer uitgewerkt. Een geurkaars zet je aan wanneer jij het wil, zodat je extra lang van de heerlijke aroma kunt genieten.

Red Apple Wreath

Het uiterlijk van de typische potjes waar Yankee Candles in zitten doet het altijd goed. Ik droom nog steeds van een variant in het allergrootste formaat, maar daar is mijn bankrekening het niet mee eens. Hoe dan ook, de gezellige en haast landelijke uitstraling van de potjes doet het goed in elk interieur, met of zonder de deksel erop. Daarnaast had de kleur van deze kerstkaars niet beter gekund. Met het dieprode kaarsvet in combinatie met de knus uitziende afbeelding op de sticker schreeuwt het kaarsje nog net geen ‘fijne feestdagen!’ tegen iedereen die binnenkomt.

Yankee Candle Red Apple Wreath

De geur is een kwestie van smaak, maar ik vind hem persoonlijk heerlijk ruiken! Ik ging de winkel binnen met het idee een herfstgeur te kopen, maar toen de verkoopster me erop wees dat de kerstcollectie net was binnen gekomen was ik al snel overtuigd van Red Apple Wreath en eindigde die in mijn winkelmand. Ik ben slecht in het omschrijven van geuren, maar deze Yankee Candle doet mij denken aan een keuken of bakkerij rond de feestdagen. De aroma is knus, warm en ik ruik een vleugje kaneel (een persoonlijke favoriet van mij!).

De perfecte geurkaars voor de feestdagen

Als je het mij vraagt is Red Apple Wreath van Yankee een echte winnaar. Wellicht leuk als cadeautje van de Sint. Ik heb hem bij deze in mijn werkkamer gezet, zodat ik daar kan genieten van een knusse en warme sfeer tijdens het werken.

Wat is jouw favoriete Yankee Candle?

Liefs,
Denise

Volg:
Denise
Denise

Ik ben Denise en ik ben een 20-something jaar oude meid die gedachten omzet in digitale woorden. Ik ben een rasechte huismus en vind het heerlijk om in huis bezig te zijn, milieubewust te leven en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.